Ut med det gamla in med det nya

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Då är det bara några brinnande dygn kvar av 2011. Harens år är till ända och vi kan se fram emot 2012, Drakens År. Allt enligt det kinesiska sättet att se de 12 årscyklerna. Som system- och matematiker är det fascinerande att intresset för österländsk filosofi har präglat hela mitt vuxna liv. Eller så är det alldeles självklart. Det lämnas åt andra att grunna på.

Då 2011 har präglats av Harens egenskaper har vi på Eudo verkligen skönjat nya insikter om hur livet på en redovisningsbyrå kan gestalta sig. Att det inte alltid blir som det var tänkt. Livet tar sig underliga turer, både åt det ena och det andra hållet. Stärkta både på insida och utsida har senhösten bjudit på fantastiska lösningar och ödmjukheten till det är stor. Tack till alla kunder och andra, ingen nämnd, ingen glömd.

Drakens År präglas av sunt förnuft för den som vill och kan. Draken är lyckosam så den som varit klok under föregående år kan nu få se det resultat som den är värd. Spännande.

Nå, men ekonomi då. Termerna KU, bokslut, revidering, FORA rapporter dyker naturligtvis upp. Nytt löneår. Nya medlingar i kollektivavtalen. Sånt som vi tycker är roligt. Är det möjligt? Jodå.

Gott Slut & Gott Nytt!

Skrivet av Susan Granström, 2011-12-28 klockan 15:21

Lämna ett svar